Öğrencilerimiz İçin Uzaktan Eğitim Sistemi Değerlendirme Anketi Yayınlandı

Sevgili Öğrencimiz,

Hiç beklemediğimiz bir anda Covid-19 Virüsü salgını nedeniyle alışageldiğimiz faaliyetlerimize ara vermek durumunda kaldık. Eğitim-öğretim süreçlerimizin aksamaması için bildiğiniz üzere uzaktan eğitim yöntemi ile derslerimize devam ediyoruz ve bir süre daha devam edeceğiz. Bu süreçte, öğretim elemanlarımızla sizlere gerekli desteği sağlamaya çalışıyoruz. Bu çalışmalarımıza ve genel olarak uzaktan eğitime ilişkin geribildirim alabilmek amacıyla ekteki anketi hazırladık.

Anket, toplam dört bölümden oluşmaktadır: (1) Başlangıç metni ve gönüllü katılım beyanı, (2) canlı ders sistemi (Zoom), (3) öğrenme yönetim sistemi (Canvas) ve (4) genel olarak uzaktan eğitim. En fazla 20 dakikanızı ayırarak bu anketteki soruları cevaplamanızı rica ediyoruz. Ankete erişmek için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterli olacaktır.

ESTÜ Uzaktan Eğitim Sistemi Değerlendirme Anketi - Öğrenci

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için önemli ipuçları elde edeceğimizi düşünüyoruz. Benzer bir anketi öğretim elemanlarımız için de hazırladık. Onlarda da geribildirim almak istiyoruz.

Desteğiniz için teşekkür ederiz.

ESTUZEM